Sociální sítě
Nahoru

4 nejlepší vibrátory, které si letos můžete pořídit

Vzpomínáte si ještě na „sladká devadesátá?“ Na dobu, kdy si pomalu vibrátory a další erotické pomůcky hledaly cestu na náš konečně volný trh? Tenkrát se dalo o erotických hračkách říct leccos. S luxusem by si však ty staré, plastové napodobeniny penisu spojil málokdo.

Od té doby ušel trh s erotickými pomůckami skutečně dlouhou cestu. Vibrátor dnes může přinášet nejen erotické potěšení, ale i to estetické. Společně se Sexshopik.cz jsme udělali výběr těch nejžhavějších novinek, které by letos neměly uniknout vaší pozornosti.

Dame Eva II

Tento vibrátor (nejen) pro páry rozhodně na první pohled svůj účel neprozrazuje. Zajímavý je nejen svým vzhledem, ale také funkcemi.

Uspokojí vás totiž i bez toho nejmenšího použití rukou (které budete potřebovat pouze k jeho zavedení).

Dame Eva II vám zpříjemní chvilky ve vířivce nebo si s ním okořenit nudnou pracovní schůzku. Tento vibrátor je úžasným společníkem i pro chvíle s partnerem, a to jak v posteli, tak třeba během romantické večeře v luxusní restauraci.

Nechte se vibrátorem Dame Eva II rozmazlovat kdekoliv zrovna dostanete chuť.

Vibrátor pro páry Dame Eva II

Lora DiCarlo Osé 2

Milujete kombinaci luxusu a nejnovějších technologií a současně víte, že si zasloužíte to nejlepší, co trh nabízí?

Osé 2 by rozhodně neměl uniknout vaší pozornosti. Jedná se totiž o skutečně přelomovou erotickou pomůcku pro ženy, která stimuluje bod G současně s klitorisem. Místo vibrací však dokonale napodobuje lidské tělo.

Část na klitorální orgasmus vaši vulvu jemně obejme a vašemu klitorisu se věnuje v dokonalé nápodobě toho nejlepšího orálního sexu. Část na bod G uvnitř vaginy napodobuje pohyb prstu. V obou případech si samozřejmě můžete intenzitu dráždění nastavit podle vlastních potřeb.

Vyzkoušejte si tento unikáte na vlastní kůži.

Stimulátor na klitoris a G bod Lora DiCarlo Osé 2

Womanizer

Womanizer představuje naprostou klasiku ženského potěšení. Tento podtlakový vibrátor slibuje „bezdotykový“ orgasmus v řádu pouhých sekund.

Dohromady s elegantním designem a 12 stupni intenzity je tato erotická pomůcka hračkou, která rozhodně nesmí chybět v kabelce či nočním stolku žádné dámy, která zná své touhy.

S variantou Womanizer Premium zažijete skutečně jedinečné okamžiky.

Masážní hlavice LeWand Petite

Podobně jako Womanizer i masážní hlavice LeWand Petite vás dovede na vrchol během pár okamžiků. Trápí vás po dlouhém dni plném stresu zatuhlá ramena? Masážní hlavice se zvládne postarat nejen o orgasmus, ale také o svalové napětí.

LeWand Petite v nabídce pomůcek podobného typu vyčnívá nejen svým elegantním vzhledem, ale také flexibilním krkem a velikostí pouhých 25 centimetrů, díky čemuž můžete mít tuto „magickou hůlku“ stále u sebe.

Podívejte se na více luxusních vibrátorů na webu Sexshopik.cz!

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.