Sociální sítě
Nahoru

Baumhotel Kopfing: Zažijte přírodu na vlastní kůži

Ticho lesa proti stresu každodenního života. Jedinečně navržené stromové hotely se nacházejí v srdci přírodního parku Baumkronenweg. Jen pár metrů nad zemí začíná perspektiva přírody a každodenního života a štěstí v lese.

Přespěte ve vlastním stromovém domě – koneckonců, kdo o tom jako dítě nesnil? Půvabné stromové hotely splní váš dlouho očekávaný sen o odpočinku v korunách stromů.

Užijte si dechberoucí výhledy a idylický klid lesa přímo ze svého balkonu. Ráno si nechte líbit bohatou snídaní formou bufetu v restauraci Gasthof Oachkatzl a večer se rozmazlete lahodným 4-chodovým menu plným regionálních specialit.

Prožijte rozmanité aktivity a vzrušující výletní cíle v Innviertelu a v sousedním Bavorsku. Odpočiňte si při masáži nebo sauně v dokonalé atmosféře. Načerpejte novou energii ve světě korun stromů a užijte si všestrannou relaxační a nezapomenutelnou dovolenou v Baumhotelu v Kopfingu.

FOTO: Baumkronenweg Kopfing, OÖ

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.