Sociální sítě
Nahoru

Nová kolekce vysokého šperkařství klenotnického domu Cartier

Umělecká forma s unikátní emocionální silou. Nová kolekce klenotnického domu Cartier Sixième Sens par Cartier zosobňuje oduševnělost, která je typická pro šperky vysokého šperkařství. Je dokonalým spojením precizního uměleckého zpracování a schopnosti vyvolávat i ty nejhlouběji ukryté emoce, zachycené mezi překvapením a úžasem.

Pohled na třpytivé, působivě elektrizující drahokamy je upoután a ztracen v hlubinách tisíce let starých kamenů, které přivolávají vůně vzdálených rájů a probouzejí ty nejživější emoce.

Pomocí techniky trompe l’œil, vytvářející trojrozměrný dojem; grafických vzorů, optických iluzí a umění evokace si kompozice šperků pohrávají se zemskou gravitací v zářivých transfiguracích reality. Drahokamy při kontaktu s pokožkou ožívají a v jiskřivém světle započínají svou odvážnou a zároveň jemnou hru.

Zpochybňují naše vnímání a přenáší nás do světa iluzí, na tenkou hranici mezi snem a vědomím, kde ožívají všechny smysly. A to včetně toho šestého, který se skrze naše emoce dotýká samotného srdce.

Kolekce Sixième Sens par Cartier zahrnuje 7 exkluzivních setů náhrdelníků s doplňujícími náušnicemi, a prstenů, které svým uměleckým zpracováním, propracovanými detaily a fascinující nápaditostí doslova berou dech.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.