Sociální sítě
Nahoru

České retro v Nota Bene

Restaurace Nota Bene na pražské křižovatce I.P. Pavlova přichází s báječnou akcí České retro. Již tento pátk mohou hosté přijít ochutnat autorskou interpretaci českých jídelnových klasik. Veškeré pokrmy připravuje kuchařské duo Lukáš Nevyjel a Honza Letovsky z potravin v BIO kvalitě. Každá sebemenší surovina zná v Nota Bene svůj příběh.

Událost začíná v 18:00 a za příznivého počasí se uskuteční na nové zahrádce, kde je připravených 6 stolů s maximální obsazeností 28 hostů.

Během večera host ochutná nespočet klasik s vytříbeným vkusem obou šéfkuchařů. Cena na osobu činí 1200 Kč a pro milovníky vína je připravené i vinné párování. Pozor vína, která jsou v nabídce v Nota Bene jinde v České republice neochutnáte.

Naturální vína plné emocí. Díky limitnímu počtu osob, které si večer mohou užít, je nutná rezervace a to telefonicky na čísle 721 299 131 nebo e-mailem na rezervace@notabeneprague.cz. Zážitek je zaručen. Další akce budou následovat vždy s jiným tématem.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.