Sociální sítě
Nahoru

Nová realita: Soukromým letadlem na dovolenou za ceny business class

Pronájem soukromého letadla od české společnosti WAPE JETS umožní letět už za tří hodiny s celou rodinou i přáteli do vysněné destinace přímým letem a bez čekání v terminálu, a to mnohdy za cenu business class. Buďte na palubě pouze s těmi, které si zvolíte a využijte bezpečí a rychlost privátního létání.

Pokud jste dlouho váhali s odletem, je pravý čas se rozhodnout a za pár hodin nastoupit do letadla. Dopravit se do destinace soukromým letadlem je opravdu rychlé, pohodlné a mimořádně bezpečné. Cestujete totiž pouze s osobami ze svého bezprostředního okolí. Pokud toužíte po komfortu, soukromí a bezpečném cestování, soukromé letadlo je jednou z alternativ, které využívají mnozí nejenom pro své pracovní cesty. Kromě připraveného letadla a cateringu na míru získáte s WAPE JETS servis, který Vám pomůže například s potřebnými dokumenty, dopravou z letiště přímo na hotel aj.,” vysvětluje PhDr. Zuzana Petáková, majitelka společnosti WAPE JETS.

PhDr. Zuzana Petákova, WAPE JETS

Další výhodou je ušetřený čas. Stačí, když se dostavíte na letiště pouhých 15 minut před odletem. Letadlo totiž čeká na vás, posádka pomůže se zavazadly a provede všechny pasažéry bezpečnostním koridorem.

Soukromé letadlo může využít více letišť, díky čemuž se maximálně přiblížíte cílové destinaci. Přímo do hotelu nebo na jachtu může rovněž dopravit předem připravená limuzína či helikoptéra.

V případě privátního létání platí flexibilnější pravidla např. co do počtu zavazadel a přítomnosti domácích mazlíčků na palubě. Velikou výhodou je také, že létáme přímo bez mezipřistání. Vzhledem k tomu, že klasické aerolinky nyní létají ve většině případů s mezipřistáním, což enormně prodlužuje čas letu, oceňují naši klienti právě rychlost, s jakou se dostanou kam potřebují,“ doplňuje Zuzana Petáková.

Během letu je cestujícím k dispozici VIP catering, přizpůsobený jejich případným dietním potřebám a u letů se sedmi a více osobami bývá součástí letuška. Kromě toho myslíme i na domácí mazlíčky od psů, koček přes papoušky, kteří jsou na palubě našich letadel vítáni a jsou po celou dobu hned vedle Vás.

Pronájem soukromého letadla a jeho cena se může rovnat letence v business class klasických aerolinek.

Pokud navíc využijete tzv. prázdný přelet, může jít cena za osobu ještě níže. Vezmete-li v úvahu zmíněné poskytované VIP služby, úsporu času, bezpečnost a celkovou efektivitu, je už pouze čas vyrazit.

Do chorvatského Splitu doletíte z Prahy v šesti osobách již od 750 €/osoba (tj. cca 19.000 Kč/osoba) nebo můžete být s dalšími osmi cestujícími ve španělské Málaze za necelé tři hodiny a zhruba v ceně 1.100 €/osoba (tj. cca 28.000 Kč/osoba).

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.