Gastro | 30.7.2021 | Jan Pešek

Zvítězí mango nad citrónem?

Jedinečný koncept, který nemá u nás obdoby. Všechny pobočky IPPA Café jsou totiž tak zvané butikové cukrárny, což znamená, že fungují nejenom jako luxusní cukrárny, ale současně také jako showroom zařízení. Tím to ovšem nekončí. Součástí tohoto konceptu jsou také kurzy pro děti, začátečníky i profesionály, za nimiž stojí Jan Ševěček, který chce povýšit českou cukrařinu a nutno podotknout, že se mu to zdárně daří.
IPPA Café není na trhu nováčkem. Již dříve působilo pod názvem IF Café – tvář kaváren Iveta Fabešová, se však rozhodla jít vlastní cestou a nyní otevírá vlastní cukrárnu, která je ovšem vybavená tím nejlepším zařízením právě z IPPA Café.

IPPA Café má skvělý tým cukrářů, kteří se neustále školí od těch celosvětově nejlepších. IPPA Café už nemá jednu tvář, ale doslova nespočet. Jejím srdcem je Jan Ševěček, a právě on do Prahy pravidelně zve nejlepší šéfcukráře světa. Zahraniční hosté školí při kurzech profíky i celý tým. Každý zahraniční šéfcukrář rozšíří poznatky o nové technologické postupy a vnímání chutí. To vše se promítá do nabídky IPPA Café, která je na českém trhu bezpochyby nejlepší. Jako první signature dezert byl citrón. IPPA Café nezahálí a plní své vitríny dalšími signature dezerty. Jako poslední je mango, a ne tak ledajaké, ale wow mango. Kdo není příznivcem tohoto ovoce třeba sáhne po další novince hrušce nebo po neovocném cheesecaku.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz