Sociální sítě
Nahoru

Nová kolekce slunečních brýlí Cartier

Cartier pro sezónu podzim-zima odhaluje novou kolekci slunečních brýlí, která kombinuje s ještě přitažlivějším nádechem klasickou nadčasovost a současnost. Nejnovější kolekce zahrnuje propracovanou nabídku stylu brýlových rámů a čoček vyvažující savoir-faire a kreativitu významného domu.

Inspirovaný slavnými náramkovými hodinkami vytvořenými pro pilota Alberta Santos-Dumonta, nabízí Cartier sluneční brýle pro muže a ženy v tomto pojetí modelů s odvážným a relevantním přístupem k odkazům Maison. V souladu s estetikou ikonických hodinek Santos se rámy brýlí vyznačují sebevědomými kovovými tvary, všechny jsou luxusně zakončené typickými šrouby a geometrickými koncovkami odkazujícími na původní prvky hodinek.

Pánský model odhaluje novou konstrukci s měkkými koženými očnicemi. Poprvé je řada Santos k dispozici pro ženy s nádherně jemnými přechodovými čočkami, které proměňují každý model ve skutečný objekt touhy koncipovaný pro současné ženy směřující k vysoce rozpoznatelnému a sofistikovanému designu.

Příběh Panthère de Cartier představuje novou kapitolu slunečních brýlí, kde je ikonická krása šelmy připomínána pomocí skvrn z černého smaltu, které evokují kreace na výtvorech Jeanne Toussaint a šperků vysokého šperkařství. Ženský, fascinující a nadměrně čtvercový design ve spojení s čočkou ve tvaru siluety kočičích očí je ve světlém provedení rámů zdobený vzácnými detaily opět elegantním a sofistikovaným podpisem Cartierova savoir-faire.

Nové brýle Double C de Cartier jsou zdobené kovovou sponu, která se objevila na kolekci kožených kabelek Double C de Cartier nedávno uvedené na trh domem Cartier. Velkorysé objemy přinášejí městský elegantní nádech s motivem dvojitého C a tonálním lakovým povrchem.

V rámci nového projektu Blue & Beyond společnosti Kering Eyewear je nabízeno několik modelů s dvojnásobně inovativními čočkami, které kombinují úpravu filtrování modrého světla s fotochromní technologií. Při nošení v interiéru optimalizují tyto inteligentní čočky vizuální pohodlí minimalizací dopadu vysokoenergetického světla z digitálních obrazovek. Tyto prémiové čočky také chrání oči před přímým slunečním zářením tím, že při nošení venku ztmavnou.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.