Sociální sítě
Nahoru

Volcano Spa & Wellness centrum v novém hávu

Moderní a vzdušný design a zároveň útulná atmosféra s pestrou škálou služeb na samém okraji přírodní rezervace Prokopské údolí jsou hlavní atributy Volcano Complexu, který zahrnuje i zmodernizované a rozšířené Spa & Wellness centrum.

I v rušné metropoli si tak je možné připadat jako na dovolené a zcela se oddat relaxaci uprostřed přírody.

Oázu klidu tvoří finská sauna s ochlazovacím bazénkem, infra sauna, pára, jacuzzi, venkovní terasa a vyhřívaná lehátka. Nádherně si tu odpočinete již za pár hodin.

Volcano Complex nabízí pod jednou střechou bohatý výběr volnočasových služeb – Spa & Wellness centrum, Health Club, hotel, konferenční salonky, restauraci a služby péče o tělo. K dalším službám patří různé druhy thajských masáží a kosmetických služeb a vlastní kadeřnický salon. Club poskytuje varianty individuálního i firemního členství s možností výběru studiových a privátních hodin, např. jógu či pilates až po na míru šité služby osobních trenérů a fyzioterapeutů.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.