Sociální sítě
Nahoru

Menu jako překvapení

Restaurace Nota Bene na pražské křižovatce I.P. Pavlova začátkem léta přišla se skvělou akcí České retro. Zážitková gastronomická akce v podání Lukáše Nevyjela a Honzy Letovského se opravdu povedla a hosté během večera v úzkém kruhu ochutnali klasické pokrmy made in czech republic.

Je tu konec léta a přichází nová akce, kdy šéfkuchaři zvou ke „svému“ stolu hosty a tentokrát na sushi. Akce se uskuteční v polovině září. „Asijská klasika, kterou lidé buď milují nebo nenávidí. Samozřejmě v našem podání ze sladkovodních ryb a tentokrát nás Tomáš z Tomi Sushi, který je nejlepší sushi mistrem minimálně v Praze,“ říká Lukáš Nevyjel, který tvoří duo šéfkuchařů restaurace Nota Bene a současně je majitelem a srdcem celé restaurace.

Večer plný gastronomických emocí stojí za rezervaci. Přidanou hodnotou je BIO kvalita, kterou doprovází technologicky dokonalý postup. Hosté se mohou také těšit na báječnou vinnou nabídku. Díky omezenému počtu osob, které si večer mohou užít, je nutná rezervace a to telefonicky na čísle 721 299 131 nebo e-mailem na adrese rezervace@notabeneprague.cz. Sushi od povolaných v českém podání je gastronomickou událostí, která se loučí s létem a vítá podzim. Následovat budou další tématické večery. Více informací pomocí sociálních sítí. Samotné menu je vždy překvapním na místě.

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.