Sociální sítě
Nahoru

Taťána Gregor Brzobohatá chystá své hodinky

Téměř každý má ve svém životě okamžiky, které si chce připomenout způsobem, jenž bude stejně výjimečný jako netradiční. Pro Taťánu Gregor Brzobohatou bylo takovým nezapomenutelným úspěchem vítězství v soutěži Miss World 2006.

Taťána Gragor Brzobohatá s hodinkami PRIM ICONIC

Způsob, jak si tento přelomový okamžik připomínat doslova každý den, zvolila Taťána vskutku originální. Oslovila tradičního výrobce náramkových hodinek PRIM, společnost ELTON hodinářská, a společně vytvořili exkluzivní limitovanou edici náramkových hodinek.

Příznivcem tradičních českých primek je i šéfkuchař Přemek Forejt

Jsem patriotka, takže mne zaujalo, že ELTON vyrábí přímo v Novém Městě nad Metují hodinky už víc než 70 let,“ dodává Taťána, která navíc vyrostla ve východočeském Opočně.

Inspirací pro vznik hodinek byla moje životní cesta i profesní dráha a samozřejmě výročí 15 let od zvolení Miss World,“ vysvětluje Taťána. Design elegantních společenských hodinek, na kterém se sama podílela, tak nese symboliku, odkazující právě na tento velký úspěch.

Tradiční české primky od ELTONu nosí i Radek Štepánek

Luxusní limitovaná edice čítá pouhých 50 kusů a vyrobena bude ve dvou variantách. Klasickou verzi z nerezové oceli doplňuje desítka hodinek zdobených růžovým zlatem, které nosí na svém zápěstí i Taťána. Poprvé mohli hodinky spatřit hosté filmového festivalu ve Varech, kde byla novinka slavnostně představena.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.