Sociální sítě
Nahoru

Drobná kabelka Macaron Grand ORO s puncem exkluzivity

Stávající kolekce menších kabelek Macaron Grand se stříbrným kováním dospěla ke zlatu. Změnou jednoho malého detailu se produkt z dílny ateliéru FOLBEUR povznesl mnohem výš. Zlato je spojováno s luxusem, elegancí, nadčasovostí a dobrou investicí. To vše v sobě obsahují cross body kabelky Macaron Grand ORO.

Macaron Grand Nero ve variantě ORO vyjde na 8 500 Kč

Jen se jí dotkněte, touží po tom. Byla stvořena, aby společně s vámi zářila a oslňovala nejen kvalitou kůže a designu, ale také svým kováním ve zlatém tónu. V barevném tónu slunce, s příslibem každodenní odměny. Každý dotek, každý pohled, každý společný moment vás naplní klidem a jistotou.

Portfolio rozšíří i šedá Macaron Grand Grigio ORO, která vyjde na 8 500 Kč

Jedna z prvních vyrobených kabelek Macaron Grand ORO se objevila dokonce i na 55. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech, kam si ji vzala herečka Petra Nesvačilová, která patří mezi stálé zákaznice této české značky.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.