Sociální sítě
Nahoru

Infinit Sen: Oáza klidu a relaxu

Jakmile jednou překročíte práh tajemné zahrady wellness centra Infinit Sen, už nikdy ji nebudete chtít opustit. Nadchne vás nejen zdejší klid a malebná zámecká atmosféra, ale i pět druhů saunových truhel, z nichž každá má v sobě svůj poklad – med, ovoce či bylinky. Stačí je jen otevřít…

Každé z center Infinit je něčím zvláštní, originální. Píše vlastní unikátní příběh inspirovaný okolním prostředím. Wellness centrum Sen, nacházející se jen pár minut od Prahy v malebné kopcovité krajině plné lesů, luk a rybníků, je postaven v duchu tajemné zahrady, která v sobě ukrývá saunové truhly. „V zahradě je klid a prostor pro vlastní mysl, čerpání energie lze nejen ze stromu života, ale z každé tajemné saunové truhly, jezírka i různých zákoutí zahrady,” zmiňuje se Lukáš Vondráček, hlavní architekt společnosti Infinit, který se podílel na návrzích spolu s architektonickým studiem Reaktor.

Saunový svět se skládá hned z pěti saunových místností: finské panoramatické, medové, bylinkové, sadové a ceremoniální. Prosvětlená relexační místnost, takzvaná oranžerie, které dominují živé rostliny a světlík, je jako stvořená k odpočinku, venku se zase můžete uvelebit na lehátku a k tomu si dopřávat čerstvé a lehké občerstvení z fresh baru. Ochlazovací zóny se sprchami jsou samozřejmostí, k dispozici vám bude i unikátní přírodní jezírko či prostorné slunné zóny s lehátky.

Prohřívárnami to ale ve Snu nekončí. Malebnou zahradu doplňují i dvě masážní místnosti s širokou nabídkou masáží, procedur a zážitkových balíčků. V budoucnu by se navíc welness mělo rozrůst o venkovní část s termální SPA zónou. “Doufáme, že budeme moci pokračovat v dalších etapách, kde nebude chybět termální venkovní bazén a krásná slunná zahrada k opalování,” doplňuje Vlastislav Novotný, majitel sítě wellness Infinit.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.