Česko-slovenská kosmetická značka Poetiko otvírá obchod v Praze

PO-ETI-KO, neboli POmalá ETIcká Kosmetika, je poměrně mladá značka, která vznikla na základě přesvědčení, že vědomě zpomalit, dopřát si kvalitní péči, dělat si malé radosti a zachovat respekt k okolí i k sobě samému, je cesta k nalezení životní rovnováhy. Cílem není přinést jen nové produkty, ale hlavně inspirovat spotřebitele k pomalejšímu a tím udržitelnějšímu životnímu stylu.
Přírodní, účinné, velmi voňavé
Kosmetika v sobě spojuje nejkvalitnější přírodní ingredience a nejnovější vědecké poznatky pro tolik potřebné okamžiky klidu a odpočinku. Receptury jsou tvořeny z kvalitních rostlinných olejů, bylinek a aktivních látek převážně lokálního původu. Namísto vody obsahují pleti prospěšné hydroláty a vůni dodávají pouze přírodní esenciální oleje. Vonné kompozice jsou velmi originální, tvůrčí tým totiž obohacuje šikovná parfumérka, a poskytují smyslné aromaterapeutické zážitky.
Ideální závěr odpolední procházky
V oblíbené vycházkové lokalitě, přímo pod Karlovým mostem, nyní značka otevřela svůj první pražský obchod. Každý zákazník si kromě zážitku z příjemného a kultivovaného prostředí odnese i vzorky kosmetiky Poetiko.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz