Sociální sítě
Nahoru

Sennheiser CX Plus True Wireless nedělají kompromisy

Společnost Sennheiser uvedla na český a slovenský trh plně bezdrátová sluchátka Sennheiser CX Plus True Wireless.

Novinka staví na oceňovaných TrueResponse měničích, které jsou vyráběny přímo v německé centrále společnosti a nabízí nekompromisní vyvážený přednes v celém frekvenčním pásmu 5 Hz – 21 kHz.

Novinka se pyšní nekompromisním zvukovým projevem sluchátek vyšších cenových kategorií. To dokládá i extrémní frekvenční rozsah 5 Hz – 21 kHz a použití těch nejmodernějších kodeků pro přenos audia ze smartphonu.

Bezproblémový přenos hudby do sluchátek zajistí Bluetooth 5.2 s podporou kodeků AAC, aptX i nejnovějšího aptX Adaptive. Ten dle přehrávaného obsahu zvolí optimální rychlost přenosu pro zachování všech detailů Hi-Res nahrávek a úsporu baterie při poslechu MP3 či sledování Youtube.

Skvěle si kodek poradí i se synchronizací zvuku s obrazem videa i her. Aktivní potlačení okolních ruchů přitom zajistí, že každý detail vynikne bez ohledu na to, zda poslech probíhá v klidné kanceláři, nebo na cestě hlučným městem.

Nechybí funkce aktivního potlačení okolního hluku umožňující nerušený poslech hudby a podcastů i v prostředcích hromadné dopravy ani sestava 4 velikostí silikonových nástavců které zajistí potřebnou pasivní izolaci. Díky vestavěnému ekvalizéru si na své přijdou nejen milovníci vyrovnaného projevu sluchátek Sennheiser, ale také ti, kteří vyžadují důraznější basy.

Integrovaná baterie dokáže sluchátka napájet celých 8 hodin bez přerušení. Se započtením kapacity dobíjecího pouzdra se pak výdrž dostává na úctyhodných 24 hodin. Bez jakýchkoli problémů se tak milovníci hudby mohou věnovat poslechu i vyřizování pracovních hovorů po celý pracovní den.

Tomu odpovídá i zvýšený komfort, kterého výrobce dosáhl s pomocí ergonomických studií a zmenšení jejich rozměrů. Aktivní uživatelé pak jistě ocení certifikaci IPX4, která dokládá odolnost vůči stříkající vodě a potu.

Sluchátka Sennheiser CX Plus True Wireless jsou dostupná v černé a bílé barvě na stránkách pantershop.cz a u vybraných partnerů za cenu 4 160 Kč.

Sennheiser CX Plus True Wireless potěší uživatele intuitivním dotykovým ovládáním, které lze přizpůsobit dle osobních preferencí pomocí aplikace Sennheiser Smart Control. Otázkou letmého dotyku na sluchátko se tak stane vyřizování hovorů, ovládání přehrávače i přivolání hlasového asistenta Apple Siri či Google Assistant.

Velice praktickou funkcí je pak transparentní režim, díky kterému není třeba pro nerušenou komunikaci s okolím vyjmout sluchátka z ucha. Nutnost manipulace se sluchátky v rukou při nákupu či objednání dalšího nápoje v oblíbené kavárně se tak stává minulostí.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.