Sociální sítě
Nahoru

PRU58 full version

Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to tu. PRU58 od konce září jede na plné obrátky.

„Personál v kuchyni i na place si je jistý na 100%. Vytvořili jsme tým, který zvládne soukromé i firemní návštěvy. V neposlední řadě jsme zahájili kurzy vaření v samotných Holešovicích. Nejen tedy v Café Buddha Norská, jak tomu bylo doposud,“ dodává majitel a executive chef Štěpán Návrat.

PRU58 – zasít, sklidit, pochopit. To je hlavní myšlenka celé restaurace. Asijská kuchyně maximálně připravovaná z čerstvých českých surovin, avšak plná nevšedních chutí. Plný provoz s sebou přináší nové ucelené menu, které je rozdělené do několika sekcí.

Přes poledne lunch menu, které se mění každý týden. Vždy od úterý do pátku je připraveno uspokojit náročné chuťové pohárky. Nedílnou součástí je až šesti chodová business degustace.

Večer, to je jiná liga. Zapomeňte na známá jídla. Neskutečný prostor dostávají lokální ingredience s asijským twistem. Možností je hned několik. Degustační menu začínající na 6-ti chodech za 771 Kč.

Nezapomněli jsme ani na milovníky Street Food a ve večerním menu zaujímají pouliční asijské pokrmy samostatnou sekci,“ dodává Štěpán Návrat. Následuje Vege menu, a jak název napovídá, neobsahuje žádné maso a je určené vegetariánům. Na své si přijdou i děti. PRU58 přichází se sekcí určenou pro děti v asijském stylu.

Součástí menu, které dostává každý po svém příchodu do rukou, odhaluje mapu České republiky. Zde jsou sepsány a nabízeny pokrmy s původem dodání či citovým poutem někoho z týmu PRU58.

Mapa se bude neustále rozrůstat a už nyní stojí za vypíchnutí Kvašák, kterému dominuje fermentovaná hadovka následovaná zlatým pstruhem, tom kha a kaviárem či Jeseter ve společnosti tarhoňy, tuřínu, kokosu, kari a mini lilku.

Samozřejmě není opomenuté tolik oblíbené sushi, které k týmu Štěpána Návrata neodmyslitelně patří a na českém trhu vytváří vlastní kreace už dlouhá léta.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.