Sociální sítě
Nahoru

PBG Studio in black

Nejčastější barva, která převládá v šatníku žen celosvětově je bezkonkurenčně černá. Je tomu, díky nejvyšší možné kompatibilitě s ostatními barvami a faktické praktičnosti.

PGB Studio s chladným ročním obdobím sáhlo v nové kolekci právě pro černé klasice. Výrazné barvy si nechávají na léto, pastelové barvy na jaro a chladné měsíce přejí právě zemitosti a jistotě.

Černá barva dodává nadčasovost a exkluzivitu každému, kdo jí oblékne. „Kolekce Noir sjednocuje, jak již zavedené produkty jako je Pocket bag Noir a Mini bag Noir, tak povýšení produktu Tote bag Small Noir o módní prvek v podobě připomínající strukturu kamene. Díky této rukojeti můžete kabelku nosit také jako hand bag,“ dodávají kreativní majitelky Tereza Mayer a Aneta Vojtová.

Kolekce Noir představuje i absolutní novinku. Je to objemná kabelka, kterou ocení každá žena. Leather Shopper bag je ideální na všechny nezbytnosti, které jsou během dne k zapotřebí.

Díky krátkému uchu se dá kabelka nosit i jako hand bag. Hovězí kůže, ze které je kabelka vyrobena je příjemně měkká, poddajná a neuvěřitelně odolná. Investice do společníka na dlouhou dobu,“ dodává Aneta Vojtová.

Nová kolekce bude k vidění na nadcházejícím Designbloku 21, který se koná v říjnu.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.