Sociální sítě
Nahoru

Sothys Paris představil inovativní noční péči

Nádherná a pružná pleť je nejlepším módním doplňkem ženy. Aby neztrácela lesk a mladistvou svěžest je dobré ji věnovat patřičnou a přepychovou péči… zejména v noci.

Sothys Paris patří k renomovaným kosmetickým značkám, která pomáhá ženám získávat zpět zdravou sebedůvěru již od roku 1993. Aktuálním „must-have“ produktem, je noční péče nOctuelle™ 2021.

Nová řada vycházející z původního – úspěšného – konceptu Noctuelle, v sobě snoubí sílu stabilizovaného vitaminu C s účinností rostlinného výtažku z lichořeřišnice. Navíc je vhodná pro všechny typy pleti. Již po první aplikaci je pokožka viditelně živější, zdravější a vypnutější. Příjemným bonusem inovovaných produktů je jemná, květinová vůně, která již při otevření omámí smysly.

Obnovující noční krém

Pokrokový výzkum laboratoří Sothys dal vzniknout jedinečnému výrobku obsahujícímu vysoký podíl aktivních látek – dvojitý kolagen, účinný AHA komplex a výtažek organického černého bezu. Perfektně namíchaný koktejl se postará o dokonalou obnovu pleti ihned po probuzení. Krém je vždy dobré nanášet na důkladně očištěný obličej a krk, ihned po aplikaci séra.

Sérum v kapslích s vitaminem C

Rostlinné a 100% biologicky odbouratelné mikroampule jež na první pohled zaujmou svou podmanivou barvou, dodají pleti vše co po náročném dni potřebuje, zejména vitamin C. Ten pomáhá neutralizovat oxidační poškození z každodenního vystavení škodlivým vlivům z okolního prostředí a rovněž zpomaluje známky stárnutí. Pro co nejpříznivější výsledek aplikujte sérum na  zcela vyčištěnou pleť, poté stačí kapsli jemně smáčknout ve vrchní části a obsah nanést na obličej i krk. Doporučená doba užívání je dva měsíce.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.