Sociální sítě
Nahoru

Bohematic se představí na výstavě EXPO 2020

Mladá česká hodinářská značka Bohematic, zaměřující se na ruční výrobu unikátních malosériových mechanických hodinek v Novém Městě nad Metují, se představí v rámci českého pavilonu na výstavě EXPO 2020 v Dubaji ve Spojených arabských emirátech.

Všeobecná světová výstava, která byla kvůli pandemii o rok posunuta, začíná 1. října 2021 a během šesti měsíců jejího trvání se na ní představí česká věda a technika, design, umění či lázeňství. Výstavy se bude účastnit přes 190 zemí a organizátoři předpokládají příjezd 22 milionů návštěvníků.

Bohematic v rámci české expozice, které dedikoval magazín 21.století speciální česko-anglickou knihu, jež bude na místě k dispozici, představí vedle své kompletní řady hodinek i dvě edice hodinek připravených přímo pro EXPO 2020. Limitovanou edici GRAPHIC SUTNAR EXPO 2020 DUBAI pro VIP dárkový servis Kanceláře generálního komisaře účasti České republiky na EXPO 2020.

A dále limitovanou edici hodinek GRAPHIC SUTNAR FALCON, kterou si budou moci návštěvníci výstavy na místě koupit.

Spojené arabské emiráty a další země Blízkého východu vnímáme do budoucna jako velmi zajímavý trh a možnost představit naše hodinky a naši značku na prestižní světové výstavě v Dubaji je pro nás rozhodně zajímavou příležitostí ukázat nejen milovníkům mechanických hodinek spojení špičkového českého designu a precizní manufakturní výroby,“ říká Josef Zajíček, CEO a investor značky BOHEMATIC.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.