Sociální sítě
Nahoru

Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického ovoce a toniku, si však uvolněnou atmosféru můžete dopřát kdykoli.

Hlavní ingrediencí osvěžujícího drinku je přitom tropická maracuja, známá pro jemně nakyslou chuť a vysoký obsah vitaminů i antioxidantů. V kombinaci se sladkokyselým ovocem (kiwi či jahody) a tonikem vytváří nezapomenutelnou chuť, která vám při každé příležitosti připomene prosluněné dny „vonící“ létem a dobrodružstvím.

K přípravě vašeho malého kousku léta budete potřebovat Schweppes Indian Tonic, který je aktuálně k dostání také v plechovce, dále exotickou maracuju, dvě jahody, polovinu kiwi a led. Zatímco jahody a kiwi je dobré nakrájet na menší plátky, marakuju rozřízněte a dužinu vydlabejte přímo do sklenice. Následně vše zalijte tonikem, přidejte led a ozdobte zbylým ovocem.

Abyste si Passion smash vychutnali opravdu stylově, připravte si jej do takzvané „highball“ sklenice určené přímo pro koktejly.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.