Sociální sítě
Nahoru

Setkání v Alcronu

Alcron je bezpochyby symbolem centra Prahy. Setkání ve dvou, čtyřech či jako skupina o 100 lidech není problém. Konferenční prostory nabízí širokou škálu možností, od menších salonků o výměře 12 m2 až po největší sál s denním světlem Crystal Ballroom. Celkově deset salonků vhodných pro nejrůznější typy akcí, od konferencí, školení až po společenské večery či firemní večírky. Chytře řešené konferenční patro je ideálním místem různorodých aktivit.

Dlouhá historie poskytovaných služeb na nejvyšší úrovni, špičková gastronomie a vysoký standard ubytovacích služeb, to vše dělá z hotelu Alcron 200 m od Václavského náměstí ikonické místo pro setkání.

Hotel Alcron umí poskytnout služby na míru hostovi. Představy jsou diskutovány a vždy je připraveno ideální řešení. Na kvalitu služeb dohlíží hned několik osob, kteří hotel Alcron ctí jako svůj druhý domov.

Za hotel v komplexním měřítku ikonický ředitel Michal Chour, za oddělení konferenční, restaurační a barové Lukáš Hrdý, a v neposlední řadě šéfkuchař celého hotelu Lukáš Hlaváček. Všichni do jednoho znamenají pro celý hotel moc, bez nich by to nebyl Alcron.

Snídaně v elegantní restauraci La Rotonde, pracovní či osobní schůzka na hotelovém baru Bebop, soukromé setkání s přáteli či ve dvou, rychlý polední oběd, odpolední káva, večeře či popracovní drink mají pod střechou hotelu své místo. Vidět, zažít, ochutnat a doporučit, to je rovnice, která se opakuje už desetiletí. Tajemství nakonec, kvalita se neustále zlepšuje na všech úrovních servisu.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.