Sociální sítě
Nahoru

Velký návrat klasické elegance v podání Prim Traktor

Tradiční výrobce hodinek PRIM, novoměstská společnost ELTON hodinářská, vrací do života další z legendárních modelů. Nápadité a netradiční hodinky PRIM TRAKTOR. Hodinky s nezaměnitelným designem, nad kterým zaplesá srdce každého milovníka nadčasové krásy klasických primek.

Inspirací pro nejnovější limitovanou edici se stal model z počátku 60. let, přezdívaný Traktor. Své neobvyklé přízvisko získal podle podobnosti číselníku se zadním kolem traktoru. Mnohými primkaři jsou tyto hodinky dokonce považovány za vůbec nejkrásnější, které v Novém Městě nad Metují vznikly.

Kouzlo klasických oblekovek zůstalo, moderní technologie a kvalita zpracování posunuly model PRIM TRAKTOR na zcela jinou úroveň. Nově navržené pouzdro o průměru 40 mm umožnilo díky odlehčení a ztenčení okrajů použití safírového skla s větším poloměrem.

Hodinky tak opticky působí větší a neztratí se ani na širším zápěstí, zároveň si však uchovávají noblesu a lehkost. Nezaměnitelný vzhled, charakteristický pro hodinky Traktor, dodává číselníku vložená kontrastní objímka vykrytá technologií HyCeram.

Retro nádech modelu respektuje i použití in-house strojku PRIM s ručním nátahem a mimostřednou vteřinovou ručkou (subčíselníkem). Prosklené zadní víko nabízí průhled na strojek ozdobený netradičním detailem – typickým reliéfem otisku pneumatiky traktoru. Geniálně jednoduchý prvek, odkazující na název modelu, díky kterému je i pohled na spodní stranu hodinek jedinečný

Exkluzivitu limitované edice umocňuje kožený řemínek, vyrobený pouze pro tento model mistrem svého řemesla Pavlem Matoušem. Hodinky PRIM TRAKTOR jsou nejen výjimečným kouskem do sbírky, ale stanou se zároveň oblíbenou součástí vašeho outfitu.

Limitovaná edice je vyrobena v celkovém počtu 100 kusů, ve třech samostatně číslovaných sériích. Vedle klasického provedení z nerezové oceli (číslo L.E. 1-80) je možné zvolit variantu bicolor se zlatým kroužkem a korunkou (číslo L.E. bicolor 1-10), nebo exkluzivní celozlaté pouzdro (číslo L.E.gold 1-10). Tato varianta je vhodná především pro zákazníky, kteří dávají přednost drahým kovům a chtějí investici do hodinek ještě více zhodnotit.

Součástí balení bude stylově také opravdový traktor, tedy spíše traktůrek – speciálně vytvořená sběratelská edice plechové hračky na klíček od společnosti KOVAP. Východočeská firma s tradicí od roku 1946 vytvořila traktůrek v exkluzivním designu výhradně pro tuto příležitost.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.