Sociální sítě
Nahoru

Bára Nesvadbová a ALOve opět pomáhají

Česká klenotnická značka ALOve bude i letos pomáhat potřebným. Úspěšná loňská spolupráce klenotnictví ALOve se známou českou spisovatelkou Bárou Nesvadbovou byla završena předáním šeku z prodeje náramků ALOve Iluze by Bára Nesvadbová na 167 318Kč malé Leonce Plintové.

I letos budou mít zákazníci milující šperky ALOve možnost pomoci další dívce. Bára Nesvadbová navrhla unikátní multifunkční šperk ALOve Naděje by Bára Nesvadbová.

Tentokráte je to zlaté srdce z bílého, žlutého nebo růžového zlata navlečené na syntetický kožený řemínek.Každá zákaznice si může vybrat, jak ho bude chtít nosit-kdo touží vypadat jako šarmantní Francouzka, uváže si jej na krk jako choker.

Dívky a ženy, které milují náramky si jím mohou omotat zápěstí anebo paži a rebelky si jím ovážou kotník. Šperk stojí 4450 Kč a jeho zakoupením pomáháte statečné dívce Tereze Vargové na cestě ke zdraví. Poputuje k ní 50 % z ceny náramku.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.