Sociální sítě
Nahoru

Husa na Staromáku

Staroměstské náměstí je jedno z nejkrásnějších míst celé Prahy. Nádherné stavby protkané historií nemají celosvětově obdoby.

V jedné z těch nejkrásnějších se nachází Hotel U Prince, který disponuje nejen nadstandartním ubytováním, ale také restaurací s nejhezčí zahrádkou, vyhlášeným barem Black Angels a famózní Terasou U Prince, která nabízí ten nejkrásnější výhled na celé náměstí.

Právě v poslední jmenované, tedy Terase U Prince, se v období od 8.11. do 14.11.2021 bude podávat vyhlášená svatomartinská husa.

O dokonalou přípravu se stará šéfkuchař Lukáš Vácha, který je mistrem svého umu. Kdo chce oslavit listopadový gastronomický svátek s tím nejkrásnějším výhledem na celoroční terase, doporučujeme včasnou rezervaci. Jelikož zájem je opravdu enormní.

Díky obrovskému zájmu se fantastická husa podává také v další skoro Staroměstské destinaci, a to restauraci Deer, která se nachází v Michalské ulici. Stačí z Malého Náměstí projít průchodem 36 kroků a rázem se člověk ocitá v klidné restauraci se zemitou českou atmosférou. Také zde bude v daném termínu svatomartinská husa v nabídce.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.