Sociální sítě
Nahoru

Rum Don Papa z původní domoviny cukrové třtiny zaujme výjimečnou chutí

Jihovýchodní Asie je původní domovinou cukrové třtiny, plodiny, ze které se vyrábí stále oblíbenější destilát – rum. Na filipínském ostrově Negros se pěstuje jedna z vůbec nejsladších cukrových třtin na světě. To také vede k tomu, že místní obyvatelé tomuto ostrovu přezdívají Sugarlandia. V tomto magickém koutu země se rodí prémiový rum Don Papa.

Rumy Don Papa jsou k dostání na warehouse1.cz a v prodejně Warehouse#1 v pražském Karlíně, 1200 Kč

Don Papa, rum z této ušlechtilé třtiny, se odlišuje nejen svou vstupní surovinou, ale i chutí, ve které vynikají tóny vanilky, medu a kandovaného ovoce. Pozornosti neunikne ani propracovaný design etikety a obalu, díky němuž je Don Papa vyhledáván i nadšenými sběrateli. Za zmínku stojí rovněž příběh, který se stal pro vznik rumu inspirací. Don Papa byla přezdívka revolucionáře, šamana, léčitele, rebela a vizionáře, který vedl boj proti španělské nadvládě na Filipínách. Rum Don Papa ztělesňuje ducha nezávislosti, úcty a smyslu pro spravedlnost.

Prémiový rum Don Papa z filipínského ostrova Negros je unikátní svou vstupní surovinou. Tamní cukrová třtina je totiž jednou z vůbec nejsladších cukrových třtin na světě. Její vlastnosti se projevují ve výjimečné chuti Dona Papy, kterou charakterizují tóny vanilky, medu a kandovaného ovoce. Věnujte svým blízkým dárkové balení, jehož součástí je vedle rumu Don Papa i originální sklenice. Design sklenice je inspirován barevným světem ostrova Negros a na jejím okraji je usazen nártoun, nejmenší primát světa, pro něhož je ostrov domovem stejně jako pro rum Don Papa.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.