Sociální sítě
Nahoru

Hlubiny podaly svědectví o existenci Krakena

Limitovaná edice Kraken Black Spiced Rumu, prvního spiced rumu na světě, je bezpečně uzavřena v kovové kleci, aby se temná Krakenova síla nemohla nekontrolovatelně uvolnit. Bioluminiscenční láhev je dostupná v omezeném množství a neměla by chybět ve sbírce těch, kdo věří v existenci tohoto netvora.

Bájná mořská příšera údajně poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Stejně jako monstrum, jehož jméno nese, je tento rum temný, silný a tajemný. Tajná směs koření, která se v něm nechává macerovat, mu dodává jeho typickou vůni a chuť, ve které se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře…a špetky nebezpečí.

Nová limitovaná edice je druhým objevem se série cest do neznámých hloubek. Loňská expedice odhalila tajemný zlatý poklad Krakena v hloubce 200 m pod hladinou moře. Na příští rok výprava slibuje ponořit se ještě hlouběji a hledat důkazy, které by mohly existenci Krakena plně potvrdit.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.