Nedělní rodinný brunch v restauraci The Artisan v pražském hotelu Marriott je zážitkové kulinářské odpoledne pro malé i velké gurmány. Koná se každou neděli od 12:30 do 15 hodin. Po skleničce na uvítanou hosty čeká celá série chodů servírovaných přímo na jejich stůl.
Tým kuchařů připravuje na Josper grilu prémiové lokální maso z řeznictví Amaso nebo čerstvé ryby z Kalendovy Chabrybárny.
Vychutnat si můžete také bohatou nabídku předkrmů včetně sushi a mořských plodů a na závěr nechybí výběr delikátních domácích dezertů. Brunch je vždy obohacen o doprovodný program s živou hudbou a pro nejmenší návštěvníky jsou připraveny zábavné aktivity.
Šéfkuchař David Rejhon odebírá především suroviny od lokálních dodavatelů a farmářů a dbá na dodržení sezónnosti, což zaručuje jejich čerstvost, rozmanitost a samozřejmě nenáročnost pro životní prostředí.
Při tvorbě menu se nechal inspirovat tradičními chutěmi české kuchyně a to v takových úpravách, jak je hosté běžně neznají. Své pokrmy povýšil na neformální moderní gastronomický zážitek, který hostům přiblíží rozmanitost plodů české krajiny. To vše podtrhují chutě regionálních vín z rodinných vinařství.
Na jakou kuchyni se zaměřuje restaurace The Artisan?
a) francouzskou
b) českou
c) italskou
Správné odpovědi posílejte na emailovou adresu soutez.iluxus@rf-hobby.cz do 17. listopadu, do 12:00. Voucher na nedělí brunch pro dvě osoby získá stá správná odpověď.