Sociální sítě
Nahoru

Soutěž o voucher na nedělní brunch v restauraci The Artisan

Nedělní rodinný brunch v restauraci The Artisan v pražském hotelu Marriott je zážitkové kulinářské odpoledne pro malé i velké gurmány. Koná se každou neděli od 12:30 do 15 hodin. Po skleničce na uvítanou hosty čeká celá série chodů servírovaných přímo na jejich stůl.

Dominantou celé restaurace je „divadelní“ otevřená kuchyň, která hostům umožňuje sledovat přípravu jejich jídla v reálném čase a kuchařský tým v plném nasazení.

Tým kuchařů připravuje na Josper grilu prémiové lokální maso z řeznictví Amaso nebo čerstvé ryby z Kalendovy Chabrybárny.

Vychutnat si můžete také bohatou nabídku předkrmů včetně sushi a mořských plodů a na závěr nechybí výběr delikátních domácích dezertů. Brunch je vždy obohacen o doprovodný program s živou hudbou a pro nejmenší návštěvníky jsou připraveny zábavné aktivity.

The Artisan je ideálním místem pro pracovní obědy, neformální večeře, nedělní rodinný brunch i pořádání soukromých oslav, speciálních eventů či workshopů.

Šéfkuchař David Rejhon odebírá především suroviny od lokálních dodavatelů a farmářů a dbá na dodržení sezónnosti, což zaručuje jejich čerstvost, rozmanitost a samozřejmě nenáročnost pro životní prostředí.

Voucher pro 2 osoby na nedělní brunch je ve hře. Stačí odpovědět: Na jakou kuchyni se zaměřuje restaurace The Artisan?

Při tvorbě menu se nechal inspirovat tradičními chutěmi české kuchyně a to v takových úpravách, jak je hosté běžně neznají. Své pokrmy povýšil na neformální moderní gastronomický zážitek, který hostům přiblíží rozmanitost plodů české krajiny. To vše podtrhují chutě regionálních vín z rodinných vinařství.

Na jakou kuchyni se zaměřuje restaurace The Artisan?

a) francouzskou

b) českou

c) italskou

Správné odpovědi posílejte na emailovou adresu soutez.iluxus@rf-hobby.cz do 17. listopadu, do 12:00. Voucher na nedělí brunch pro dvě osoby získá stá správná odpověď.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.