Sociální sítě
Nahoru

Effective Racing vrací vítězství do Česka

Začátek listopadu byl v pražské Hauch Gallery zasvěcen motorsportu. Vladimír Netušil ji totiž spolu se svým týmem Effective Racing využil k tomu, aby v ní oslavil své vítězství ve FIA F3 Central Europe.

Je tomu navíc na rok přesně dvacet let, kdy se takový úspěch v rámci F3 povedl v Česku naposledy. V roce 2001 získal titul Jaroslav Kostelecký, který se před několika lety spojil s Vladimírem Netušilem, dnes již v pozici závodního inženýra.

Vladimír mě oslovil svou zarputilostí a perfekcionismem v tom, co dělá. Oslovila mě také jeho mentální vyzrálost, která věřím, že je velkým střípkem v mozaice Vladimírova úspěchu na trati. A po lidské stránce je to jeden z nejférovějších lidí, kterého jsem v životě potkal. V týmu si užíváme hodně srandy,” prozradil Jaroslav důvody svého návratu do světa profesionálního motosportu.

U Effective Racing se již stalo standardem, že na svých eventech propojují svět motorsportu s uměním a networkingem. K oslavě vítězství si Vladimír tentokrát vybral doslova dech beroucí prostor a to Hauch Gallery v pražském Karlíně.

Večer plný emocí a vášně, pod patronátem magazínu Top Class, navštívilo více jak stovka zvaných partnerů stáje a společensky významných osob, kteří nevěděli, kam dříve s očima. Zvláštní poděkování patří Jiřímu Stopkovi a značce STOPKA, která se stala hlavním partnerem večera a představila po svých třiceti letech na trhu evoluci svého loga. Dynamiku měl celý večer již od počátku, kdy se o první emoce postarala taneční skupina Divize a to byl teprve začátek.

Večer pokračoval módní přehlídkami, které představily modelky v čele s úřadující Miss ČR Nikolou Kokyovou. Nejprve se hostům tajil dech nad elegancí společenských šatů od Jiřiny Tauchmanové, které byly ještě umocněny krásnými doplňky značky Misamo.

Následně hosté po dechu lapali znovu a to když modelky představili nádhernou ruční práci rafinovaného spodního prádla od Terezy Vú, která nejprve 7 let sbírala zkušenosti v Londýně, aby se následně vrátila do Česka a dnes značka Tereza Vú patří na absolutní vrchol ve spodním prádle.

Protože se slavilo velké vítězství, bylo velmi vkusné, že se o večer postarali ty nejlepší ve svém oboru a to platilo i pro catering, který v rámci partnerství s Effective Racing dodal Business Club Pelikán. Konzumovalo se to nejlepší, jak již napovídala pozvánka na večer, kde bylo slíbeno šampaňské a kaviár. Vladimír si stříkání šampaňským, které zažil několikrát i v průběhu sezony neodpustil ani tentokrát a tak jsme se ho při té příležitosti zeptali na plány pro příští rok.

Nemám v plánu obhajovat toto vítězství ve Střední Evropě, ale naopak chceme vyzvat kluky v Evropě celé, což je v praxi nejvyšší světová soutěž s monoposty Dallara F320, tedy s těmito F3. Jsem si ale plně vědom, že se vlastně jedná o mistrovství světa a úroveň týmu i kluků je na absolutním vrcholu profesionality. Teď je potřeba dát dohromady budget, a jestli se to povede, udělat maximum v přípravě. Teď je ale velký důvod slavit,” odpověděl oslavenec.

Nejen příznivci motosportu a partneři stáje Effective Racing mají přirozeně rádi hodinky a tak další opět tradiční zastávkou v rámci eventů stáje byl prostor, kde si hosté mohli prohlédnout hodinky německé značky Sinn, které na pompézní akci reprezentovalo hodinářství Chronoshop. Motorsport, čas a hodinky neodmyslitelně patří k sobě.

Oslava plná emocí, krásy a umění pokračovala až do pozdních hodin a všichni hosté se cítili bezpečně i díky bezpečné zóně, kterou zajistily zařízení AirClean, jež se chlubí certifikátem proti Covidu a zařízení tak garantují 99% úspěšnost, že v prostoru, kde zařízení působí se Covid nevyskytuje a to jak na vzduchu, tak na površích. Toto zařízení dodala společnost Artifex, která je výhradním dodavatelem těchto zařízení, pokud jde o jejich pronájem. Nejen v motosportu, ale zejména v životě jde o bezpečnost a tak při všech emocích, které večer provázeli, bylo tradičně důležité se postarat též o bezpečnost hostů.

O pokračování do nočních hodin se zasadil skvělý DJ N’zym a tak jedinou smutnou zprávou večera bylo, že Karlos Vémola, který byl jedním z hostů oznámil Vladimírovi, že dohodnuté druhé kolo jejich sázky, že když si půjde Karlos s Vladimírem zazávodit na okruh, postaví se k reálnému fightu Vladimír s Karlosem do klece, bude muset Karlos vzhledem ke zdravotnímu stavu odložit na jaro. K zápasu totiž mělo dojít už v prosinci.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.