Sociální sítě
Nahoru

Zažijte Velkou cenu Monaka s Markem Webberem

V seriálu závodů Formule 1 je jen jeden opravdový klenot – Velká cena Monaka. S cestovní agenturou Ricard & Bonette si elektrizující atmosféru během prodlouženého závodního víkendu může vychutnat každý účastník jejich nově naplánované akce. Ta se bude konat od 26. do 30. května a je naplánovaná pouze pro 10 účastníků. Cena? 252 000 Kč na osobu.

Každého z účastníků víkendu nejprve čeká jízda na palubě supersportů poslední generace po scénických silnicích Přímořských Alp a francouzské Riviéry s několika zastávkami a obědem v restauraci oceněné hvězdou Michelin.

Následně bude moc sledovat Grand Prix z paluby soukromé třípodlažní luxusní superjachty, kotvící na prestižním místě přímo v monackém „Port Hercules”, jen pár metrů od závodní dráhy a tribuny. Vychutnávat si tak bude moc kvalitní šampaňské, prémiový bufet a užívat si bohatý doprovodný program včetně bujaré zahajovací party, a to jak na palubě jachty, tak mimo ni.

V rámci volitelného zážitku navíc má každý možnost se setkat při večeři s bývalým pilotem Formule 1 Markem Webberem v privátním salonku na luxusní superjachtě.

Proč to zažít?

  • Řidičský výlet v Přímořských Alpách v délce 280 kilometrů s nejnovější generací supersportovní flotily včetně Ferrari, Lamborghini, McLaren.
  • Pětihvězdičkové ubytování na 4 noci v hotelu Hyatt Regency Palais de la Méditerranée, Nice, Francie.
  • Neomezený víkendový přístup na luxusní superjachtu kotvící na dobré pozici v přístavu Port Hercules v Monte Carlu, Monako. Přístup na přístavní tribunu (sobota-neděle).
  • Celodenní gurmánské stravování (snídaně formou bufetu, brunchové jednohubky, polední bufetový oběd, odpolední čaj/káva a vydatná večeře).
  • All inclusive prémiový bar s nabídkou různých koktejlů, lihovin, šampaňského, vína, piva a nealkoholických nápojů.
  • Bohatý doprovodný program, který zahrnuje slavnostní zahajovací party přímo na dráze, na jachtě proběhne řada vystoupení, jachtu navštíví televizní osobnosti či závodníci a přímo na palubě bude hrát DJ a živá kapela.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.