Sociální sítě
Nahoru

Omlazující pohádkový svět

Tmavomodrá obloha posetá jemnou září hvězd a první jemný sníh jsou spolehlivými indikátory Vánoc. Svátků lásky a krásy, k nimž luxusní doplňky zaručeně patří.

Vánoční noblesou září také adventní kalendáře BABOR, které svým uchvacujícím designem vtáhnou do pohádkového světa i dospělé. Z 24 oken velkolepého paláce září teplé zlatavé světlo a také unikátní kombinace 2ml ampulek plných vysoce účinných látek, díky kterým pleť získá zpět své mladistvé kouzlo, svěžest a neodolatelnou krásu. A to nejen v předvánočním období.

 

Exkluzivní provedení

Každé okno zaujme kombinací černé, bílé a zlaté, navíc je vždy ozdobeno malým příběhem z historie značky oslavující cílevědomost, udržitelnost a kvalitu. A aby byl požitek z nového kalendáře co největší, vůbec poprvé obsahuje ampule ze sofistikované kolekce PRECIOUS. Jeden z nejkrásnějších a nejromantičtějších adventních kalendářů přispívá také k udržitelnosti planety, jelikož neobsahuje žádný plast, čímž eliminuje 4 441 kg CO2 a 12 507 kg plastů.

Tradice a pečlivost

Renomovaná značka BABOR je uznávanou rodinnou firmou v jejímž čele aktuálně stojí již třetí generace. Aby vyhověla i nejnáročnějším požadavkům, vsází na více než 65 let zkušeností a odborných znalostí v oblasti péče o pokožku. Veškeré výzkumné či vývojové činnosti navíc probíhají výhradně v Cáchách, tedy sídle společnosti. Jedná se o záruku, že každý produkt – od nápadu až po konečnou fázi, ztělesní dokonalost v detailu a jedinečnost v provedení i účinku.

Vizitka silných žen

Každý kosmetický zážitek pod záštitou značky přitom začíná důkladnou analýzou pokožky, při níž odborníci identifikují, co přesně pleti schází. Následná péče je připravena přímo na míru a nabízí originalitu a eleganci. BABOR je jakousi vizitkou silných žen, které se nebojí ukázat svou sílu, a to nejlepší ze sebe sama. Krása je totiž něco zcela osobního a dala by se přirovnat k otisku prstu. Jen správnou péčí můžeme naší pokožce dopřát to, co si skutečně zaslouží. A dovolit jí znovu zazářit.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.