Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte si opravdu luxusní televizní podívanou za luxusní cenu

Když luxus, tak s luxusní televizní podívanou na LEPŠÍ.TV!

S blížící se zimou si ještě užíváme poslední podzimní barvy a teplé počasí. Ještě rychle opouštíme vyhřáté obývací pokoje a měkké pohovky před televizními obrazovkami a vyrážíme do přírody, hory či na výlety. Jenže naše oblíbená televizní tvorba na nás doma nepočká, a tak často sledujeme po očku hodinové ručičky, abychom byli zpátky doma včas a stihli další díl oblíbeného seriálu nebo sportovní přenos. Nebo už hlídat čas tak urputně nemusíme? Jistěže ne! Řešení je velmi jednoduché – využití služeb moderní internetové televize LEPŠÍ.TV! Už nikdy nám nic neuteče a doslova ovládneme televizní obrazovku!

Dívám se v luxusní kvalitě kdykoliv chci!

Hlavní výhodou Lepší.TV je jednoznačně volnost při jejím užívání! Stačí připojení k internetu s rozumnou rychlostí (klidně přes mobilní data) a televize je vám k dispozici kdykoliv a kdekoliv. Její technologie vás tedy neomezuje ke sledování pořadů pouze na televizi ve vašem obýváku – oblíbené filmy nebo seriály si vychutnáte i na notebooku, mobilu či tabletu rovnou z postele. Lepší.TV je tedy s vámi i na chatě, dovolené, ve vlaku nebo třeba v autobuse cestou do práce. To je ale stále jen část luxusní nabídky, kterou Lepší.TV přináší! Když chcete luxus – máte jej mít! Už v základním balíčku totiž najdete 135 televizních programů a z toho 99 v kvalitě HD. Přičtěte k tomu moderní funkce a vychytávky, které byste jinde stěží hledali, jako zastavení programu, přetáčení, pouštění od začátku, či možnost neomezeného nahrávání, a ještě stále jste jen na začátku objevování jejích možností!

Luxusní archiv filmů i novodobá technologie

Díky videotéce, kterou získáte s nákupem služby, máte k dispozici celý televizní archiv s více než patnácti sty položkami, ze kterého si můžete vybrat, na co zrovna máte náladu. A pomůže vám k tomu i luxusně vychytaný způsob vyhledávání. Už tedy nemusíte přemýšlet, co vám nabídne vaše televize právě teď, spěchat domů z práce nebo odříct návštěvu přátel. Kdykoli se totiž můžete na odvysílaný film, sport nebo dokument podívat až ve chvíli, kdy budete mít čas a chuť. Navíc se můžete dívat na již odvysílané pořady až 100 dnů zpětně, takže většina pořadů na vás v pohodě počká. Pokud jste pak milovníci seriálů a rádi je hltáte díl po dílu, jistě využijete funkci zvanou „nahrávání“. Díky ní si všechny vysílané epizody nahrajete a třeba večer ještě, než půjdete spát, si pustíte hned pár dílů hned za sebou.

A tohle všechno za tak luxusně nízkou cenu?

Luxus nemusí být vždy nutně synonymem vysoké ceny, a právě Lepší.TV je toho živým důkazem. Za pouhých 199,- Kč měsíčně totiž získáte kompletní nabídku 135 programů – od klasických českých stanic, vybraných slovenských a zahraničních, přes řadu sportovních či dětských, až po něco jen pro dospělé. A kdyby Vám to bylo náhodou málo, můžete si dokoupit i filmový balíček HBO za 219 Kč měsíčně, který vás nadchne vskutku luxusními filmy. Ale nebyla by to Lepší.TV, kdyby nenabídla i něco navíc!

Právě této chvíli nabízí Lepší.TV možnost vyzkoušet si její služby jen za 139 Kč na měsíc po dobu 3 měsíců. A k tomu na první měsíc filmový balíček HBO úplně zadarmo. Objednání na stránkách www.lepší.tv je luxusně jednoduché a k ničemu nezavazujete. Většina z vás si jistě Lepší.TV zamiluje a už nikdy nebude chtít sledovat televizi postaru, ale pokud by vám nevyhovovala, můžete se kdykoliv odhlásit. K luxusní televizní podívané se už dnes nemusíte vázat!

 

Tento článek je reklamním sdělením.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.