Sociální sítě
Nahoru

Připijte si na svátky skleničkou Grand Marnier

Nejkrásnější svátky v roce si zaslouží punc výjimečnosti. Překvapte svou rodinu a přátele exkluzivní francouzským likérem Grand Marnier.

Receptura se zakládá na pravém koňaku v kombinaci s esencí divokých karibských pomerančů odrůdy Citrus Bigaradia a pomalým zráním v sudech francouzského dubu. Díky svému unikátnímu designu bude navíc skvělým dárkem, který potěší všechny milovníky nejen francouzských likérů.

Zakoupíte na www.warehouse1.cz za doporučenou maloobchodní cenu 590 Kč (0,7 l).

Autentický chuťový zážitek je dán zejména nejvyššími kvalitativními standardy. Vyznačuje se výraznými, komplexními ovocnými aromaty, které harmonicky doplňují tóny kandované kůry a vanilky. Je ideálním společníkem pro přípravu long drinků i nedílnou součástí sofistikovaných koktejlů. V pohodlí domova si Grand Marnier vychutnáte i samotný, na ledu nebo v koktejlu Grand Tonic s prémiovým tonikem značky Fever-Tree. Prvotřídní místo zaujímá také ve francouzské kuchyni, neboť je součástí mnoha luxusních pokrmů této gurmánsky vyhlášené země.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.