Sociální sítě
Nahoru

Zeleninová revoluce ve světě snacků: Pečené Enjoy Chips

Zájem o zdravé potraviny u nás v posledních letech roste a promítá se i do produktů označovaných jako „junk food“, z nichž jsou nejznámější smažené bramborové lupínky. O něco zdravější variantu této oblíbené křupavé neřesti nabízí právě Enjoy Chips.

Jejich pečená verze je navržena tak, aby rychlá svačina nebo chroupání k televizi nebyly nevyhnutelným zlem, ale dobrotou s přidanou hodnotou.

Překvapí svým přírodním složením, vysokým obsahem minerálů, vlákniny a svěží chutí zeleniny s bylinkami. V šesti různých variantách najdete až 53 % zeleniny a pouze 2,8 % tuku, což je 10× méně oproti klasickým brambůrkům. Ať už jste zastáncem zdravějšího životního stylu nebo jen chcete zkusit něco nového, Enjoy Chips Baked jsou skvělou volbou.

„Zájem o zdravé potraviny posledních 15 let pomalu a jistě narůstá. Je to dáno poptávkou zákazníků, kteří se zajímají o přínosy jídla pro naše zdraví, ale také šetrnost výrobních procesů k výchozí ingredienci, o dopad na životní prostředí nebo podporu lokálních výrobců. I proto chceme nabízet naše Enjoy Chips v pečené variantě, abychom tento trend na zdejším trhu podpořili,“ vysvětluje Michal Plesník, obchodní ředitel Enjoy Chips, české značky vyrábějící zeleninové chipsy v Itálii.

Díky unikátní patentované technologii Enjoy Chips zůstává veškerá chuť i barva, získaná z šetrně zpracované zeleniny, uzamčena uvnitř těla chipsů, a nejen na jejich povrchu. Zachovají si tak i živiny a neztratí nic ze své chuti.

Enjoy chips boří mýty o nudné zelenině a přináší ji v návykově křupavé podobě. Ocení je sportovci, gurmáni, vegani, celiaci, maminky, ale i všichni, kteří chtějí zkusit něco neotřelého.

Enjoy Chips Baked neobsahují palmový olej, GMO, umělá dochucovadla, cukr nebo pšeničnou mouku. Ovšem i tady platí dobrého pomálu. Jsou sice pečené a ze zeleniny, ale pořád jsou to chipsy.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.