Sociální sítě
Nahoru

Koncepční vůz Citroën My Ami Buggy Concept

Citroën My Ami Buggy Concept je svobodným a osobitým znázorněním objektu určeného k novému způsobu trávení volného času, dobrodruha s extrovertním, barevným a robustním stylem, který je zároveň velmi jednoduchý a funkční.

Týmy Citroënu navrhly tento zcela emancipovaný vůz Ami určený pro všechny, kdo hledají elektrický, snadno ovladatelný objekt s výraznou osobností vyzařující neuvěřitelný charakter.

Citroën My Ami Buggy Concept je pozvánkou pro všechny, kdo milují nezávislost a kdo se na cestách na silnicích nebo při jízdě po pláži budou chtít cítit dobrodružně. My Ami Buggy Concept je zábavný vůz určený pro víkendy, dovolenou u moře nebo v přírodě, který si uživatele získá svou praktičností.

Model, který se díky svému elektrickému pohonu bude pohybovat bez hluku a emisí, nabízí požitek z jízdy v elektromobilu umocněný absencí plných dveří, takže posádka může cestovat v naprostém ponoření do okolního prostředí, ve voze, který je díky panoramatické střeše zalitý světlem.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.