Sociální sítě
Nahoru

Perrelet partnerem Globe Soccer Awards v Dubaji

Hodinářský dům Perrelet se stal oficiálním hodinářským partnerem prestižního udílení cen „Globe Soccer Awards“, které se bude konat v Dubaji už 27. prosince letošního roku.

Značka Perrelet cítí silnou spřízněnost s fotbalem, velmi dynamickým sportem, stejně jako jsou dynamické hodinky značky s rotujícími turbínami nad plochou číselníku – díky patentované technologii Double Rotor a Turbine Technologies.

Globe Soccer Awards 2021 oslavuje fotbalové ikony. Toto kýžené ocenění je organizováno ve spolupráci s Dubajskou sportovní radou pod záštitou Jeho Výsosti šejka Mansoora Bin Mohammeda Bin Rashida Al Maktouma a přivítá VIP hráče, kandidáty a celebrity. Poté, co se zúčastní mezinárodní sportovní konference v Dubaji, budou zapojeni do ceremoniálu Dubai Globe Soccer Awards na úžasné výstavě Expo 2020, uvnitř Al Wasl Dome, velkolepého architektonického mistrovského díla.

Vzhledem k tomu, že fotbal je považován za lidový sport, již druhým rokem jsou finalisté soutěžící ve 12 kategoriích vybráni fanoušky z celého světa, kteří hlasovali pro své oblíbené hráče, kluby a trenéry pro sezónu 2020-2021. Mezi nominované patří některá z mezinárodně nejznámějších jmen jako Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Kylian Mbappé a mnoho dalších.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.