Sociální sítě
Nahoru

Nový Citroën SUV C5 Aircross v reprezentativnějším designu

SUV C5 Aircross registruje od svého uvedení na trh v roce 2018 více než 260 000 prodaných kusů a ve vysoce konkurenčním segmentu kompaktních SUV se prosadil díky svému prostoru na palubě, modularitě a především komfortu, který nemá v tomto segmentu konkurenci.

Příjemný charakter kabiny, který se opírá o naše know-how a zkušenosti s vozy MPV, je typickým znakem vozů Citroënu, kterým se značka odlišuje od konkurence. I model SUV C5 Aircross je vzorem z hlediska praktičnosti a nabízí klidnější zážitek na palubě. Tento pocit je umocněn v plug-in hybridní verzi, která již v Evropě tvoří více než 30 % nabídky.

SUV C5 Aircross, které je od svého uvedení na trh považováno za nejpohodlnější a nejflexibilnější SUV ve své kategorii, nyní získalo nový styl, který mu propůjčuje prestižnější, modernější a dynamičtější tvář. Využívá svých předností, kterými jsou pohodlí, prostornost a modularita, a díky strukturovanějšímu vnějšímu stylu a modernějším, vysoce kvalitním barvám a materiálům v interiéru získává na vyzrálosti a charakteru,“ říká Pierre-Yves Couineau, vedoucí projektu SUV C5 Aircross.

Pro nové SUV C5 Aircross je typická změna výrazu a snaha o zlepšení vnímané kvality a elegance. Nabývá na zralosti a obrací se na klientelu, která očekává výraznější a prestižnější charakter.

Již původní verze SUV C5 Aircross se vyznačovala jedinečným sebevědomým vzhledem. Změny se soustředí především na přední část vozu, která získala výraznější a dynamičtější styl. Vůz se mění a získává na atraktivitě a eleganci.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.