Sociální sítě
Nahoru

Francouzská klasika jak ji neznáte

Málokterý výrobek je tak typickým symbolem francouzské pekařské tradice jako poctivý máslový croissant.

První měsíce nového roku budou ve francouzském pekařství PAUL ve znamení sladkých croissantů. Název křehkého pečiva znamená půlměsíc a odkazuje samozřejmě na jeho původní tvar. Rovný nebo zahnutý, croissant pokaždé chutná skvěle. Zvláště, když k máslovému listovému těstu přidáme něco výjimečného navíc, lahodné vylepšení, které oblíbenou klasiku povýší na luxusní gurmánský zážitek. A na to jsou u PAULa skuteční odborníci.

Svůj den můžete zahájit ve francouzském stylu horkou kávou a jedním z nových plněných croissantů. Pistáciový je pokrytý křupavými kousky drcených pistácií a uvnitř skrývá překvapení – lahodný krém, který se rozplyne na jazyku. Lískooříškový croissant je navíc ozdobený hoblinkami kvalitní čokolády. Varianta s karamelovým krémem překvapí výraznou chutí pražených oříšků zvaných „griliáš“ v kombinaci s lahodným karamelem. Čtvereček jemné čokolády je sladkou tečkou na závěr… nebo na začátek?

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.