Sociální sítě
Nahoru

Nejkrásnější valentýnský dárek od srdce je šperk

Jak jinak říct své milované, že toužíte po tom,aby vaše láska trvala navěky, než šperkem s briliantem? Ne nadarmo se říká, že jsou diamanty věčné. A diamantové šperky ALOve potěší ženu nejen na Valentýna, ale rozzáří jí tvář pokaždé, když se na ně podívá.

Stanou se překrásnou ozdobou a připomínkou nezapomenutelných okamžiků. Málokterý symbol je více spojený s láskou jako srdce. Právě srdce se stalo neodmyslitelnou součástí šperků z kolekce Love Message. Šperky v podobě zlatých náramků a náhrdelníků a prstenů se srdíčkem a briliantem se promění v tu nejtřpytivější a nejoslnivější milostnou zprávu všech dob.

Plánujete, že svou drahou polovičku požádáte o ruku? Tuto jedinečnou chvíli si zapamatujete na celý život, proto je velmi důležité, jakým šperkem vyznáte svou lásku. Pokud jí chcete ukázat, jaký drahocenný a pevný je váš cit, dokážete to jen pravým diamantem. Klasickým zásnubním prstenem nemůžete nikdy udělat krok vedle. Je už jen na vás, jestli zvolíte tradiční žluté, jemné bílé nebo něžné růžové zlato, s jedním centrálním diamantem nebo jednoduchou obroučkou s malými kameny. Při výběru snubního prstenu se nemusíte držet jen klasiky. Zvolit můžete různé tvary nebo druhy barevných kamenů. Darujte jí nevšední klenot, který každého zaujme.

Nejkrásnější dar je také ten osobní a přesně na míru! V ALOve je to tak jednoduché. Vytvořte a darujte jedinečný šperk, který to prostě řekne za vás. Personalizované šperky k tomu nabízejí ten opravdový prostor. Vyberte si šperk z růžového, žlutého nebo bílého zlata, případně s barevnou šňůrkou a doplňte na ně krátký text, symbol, číslo, datum nebo jméno. Vytvoříte tak dokonalý dárek a originální šperk s vygravírovaným vzkazem na celý život. Dejte šperku a vaší lásce jedinečný příběh.

ALOve je svěží moderní česká klenotnická značka, mladší sestřička ALO diamonds. Otevírá svět diamantových šperků pro ty, kteří začínají objevovat jejich třpytivé kouzlo. Zamilujte si luxusní hravé šperky z bílého, žlutého nebo růžového zlata osázené diamanty a barevnými kameny. ALOve je synonymem špičkové kvality a designu inspirovaného nejnovějšími módními trendy. Navrhují a vytvářejí je nejlepší klenotníci v pražském ateliéru, který patří mezi největší v Evropě.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.