Láska, jak známo, prochází žaludkem. Gurmánský zážitek v oblíbené pražské restauraci Červený jelen, sdílený s partnerem či partnerkou na svatého Valentýna, je tedy sázkou na jistotu.
Exkluzivní čtyřchodové Valentýnské menu připravené týmem profesionálů pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera se bude podávat pouze v pondělí 14. února, a to v elegantních prostorech bývalého bankovního trezoru.
Počet míst v kulinářském Trezoru executive chefa Červeného Jelena Marka Fichtnera je omezen na třicet. Vzhledem k limitované kapacitě je doporučeno včas si rezervovat místa na čísle 739 592 502, přičemž cena byla stanovena na 1 450 Kč na osobu.
Valentýnské menu v Trezoru Marka Fichtnera, který odstartuje welcome drink, nabídne vybrané delikatesy z prvotřídních surovin, včetně těch s afrodiziakálními účinky, jako je čili, mořské plody, šafrán, čokoláda…
Amuse Bouche: Ústřice Fine de Claire | šalotková pěna | limetka. První chod: Avokádo | topinambury | čili | koriandr. Druhý chod: Šafránové ravioli | pečená dýně | pancetta | šalvějový beurre blanc | pack choi. Třetí chod: Humří ocas | humří bisque | celebration brambory | fava fazole. Čtvrtý chod: Višňová koule | pěna z hořké čokolády | višňové coulis.