Sociální sítě
Nahoru

5 tipů na nejlepší svatební místa v Praze a okolí

Existuje řada důvodů, proč je svatba v Praze ideální – dobrá dostupnost, velký výběr dodavatelů apod. Mnoho svatebních párů ale odrazuje chaos velkoměsta. Ti však netuší, že i Praha umí být nejen rušná a extravagantní, ale i intimní a klidná. Podívejte se na top 5 svatebních míst, ze kterých si vybere každý.

1.     Pavilon Grébovka

Chcete uspořádat svatbu v centru Prahy, a přitom být obklopeni přírodou? Havlíčkovy sady, jinak známé jako Grébovka, jsou jedním z nejkrásnějších parků v Praze. Nezaměnitelný nádech starých časů, vinohrad a kouzelný pavilon vytváří perfektní svatební místo.

Jako bonus je Grébovka vyhlášeným fotogenickým místem. Můžete se tak spolehnout, že vám tam šikovný fotograf z Prahy vykouzlí nezapomenutelné snímky.

2.     Staroměstská radnice

Řekněte si své anoperle historické Prahy. Staroměstská radnice patří k nejoblíbenějším svatebním místům ve městě. Pokud jste tělem i duší extroverti, může jít o ideální prostor právě pro vás. Novomanželé u radnice pravidelně přitahují pozornost kolemjdoucích. Možná tak ve svůj svatební den na malou chvíli zažijete, jaké to je být obdivovanou celebritou.

3.     Petřín

Pro někoho je to kýč, ale Petřín chtě nechtě je a pravděpodobně vždy bude místem všech zamilovaných. Chcete svou lásku oslavit na nejromantičtějším vrcholku Prahy? Zarezervujte si termín v restauraci Nebozízek.

4.     Chateau St. Havel

Toužíte po svatbě na zámku? Zauvažujte o Chateau St. Havel, kde lze zažít perfektní svatební den se vším všudy – obřad v zahradě nebo v historické kapli ze 13. století, hostina v zámeckém sále nebo na venkovních terasách a luxusní apartmán v zámecké věži pro romantickou noc novomanželů.

5.     Mlýn na Dobré vodě

Při prvním pohledu vypadá Mlýn na Dobré vodě jako vesnické stavení na samotě u lesa. Přitom stojí v pražských Hájích. Šikovné zasazení do klidného přírodního parku Botič vám během svatebního dne poskytne dostatek soukromí i nádherná zákoutí, kde vás svatební fotograf z Prahy může zvěčnit ve svatební róbě.

 

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.