Sociální sítě
Nahoru

TAG Heuer představuje nové potápěčské hodinky pro každodenní výzvy

TAG Heuer se vrací ke znovuzrozené řadě Aquaracer Professional s modelem Aquaracer Professional 200. Odvážnými a stylovými luxusními hodinkami do každého terénu, které navazují na čtyři desetiletí trvající odkaz vysoce funkčních sportovních hodinek této švýcarské manufaktury v Čechách nabízené v portfoliu Hodinářství Koscom.

Hodinky Aquaracer Professional 200 budou k dispozici se 40mm nebo 30mm pouzdrem z nerezové oceli. Každý model má dnes už ikonickou jednosměrně otočnou lunetu s dvanácti fazetami, vodotěsnost do 200 metrů a automatický mechanický nebo quartzový strojek. Aquaracer Professional 200 jsou robustní, ale sofistikované hodinky pro každou životní výzvu.

Hodinky Aquaracer jsou pro TAG Heuer stejně typické jako modely Carrera nebo Monaco. Filozofie, která za tímto modelem stojí, byla definována již před desetiletími a je stále stejně aktuální a vzrušující, zejména v tomto období nových začátku a cest. Hodinky Aquaracer Professional 200 jsou společníkem pro rychlý a nezapomenutelný život plný dobrodružství a úspěchů. Život žitý na plno,“ komentuje pozadí vzniku CEO TAG Heuer Frédéric Arnault.

Aquaracer Professional 200 je mladší bratříček modelu Aquaracer Professional 300. Je navržený tak, aby byl pohodlný při lyžování, procházce městem nebo speed flyingu. Stejně jako větší 43mm model Aquaracer Professional 300 i tento model navazuje na šest konstrukčních zásad zavedených před více na čtyřiceti lety.

Nové hodinky se vyznačují zdokonalením na každém kroku. Vetší z modelů má průměr 40 mm a výšku 11 mm, což mu dává elegantnější siluetu a štíhlejší profil ve srovnání s jeho předchůdcem (průměr 41 mm a výška 12 mm). Tým designerů a konstruktérů v TAG Heuer představil hodinky odpovídající základním principům modelu Aquaracer, pouze s větší propracovaností a ještě větší odolností.

Pokud se podíváte na model Aquaracer Professional 200, můžete vidět náš záměr vytvořit hodinky pro každodenní nošení, které by stále měly vzhled, který milovníci TAG Heuer očekávají na základě ikonických modelů. Je to evoluce celé historie TAG Heuer,” říká o novém modelu Guy Bove, kreativní ředitel TAG Heuer.

Největší nabídku hodinek značky TAG Heuer v České republice včetně novinek z řady Aquaracer si je možné prohlédnout v Hodinářství Koscom v pasáží Florentinum Na Poříčí 30, Praha 1 nebo také na webu.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.