Sociální sítě
Nahoru

Králíček imponuje v restauraci Lagarto

Celý duben je k dostání v síti severočeského Lagarta sladký králíček, který zkrášlí jaro na plné čáře. Dokonalé provedení a skvělé chutě dělají z výrobku vysokou cukrařinu. Po ochutnání se kolena podlamují, a to nemluvě o vysoké dávce roztomilosti.

Velikonoce jsou ve znamení rozkvětu, porozumění a něhy. Přesně takový je králíček z Lagarta. Bílá a zlatá tartaletka, korpus z kakaové pasty, paraliné, ganache z lískových ořechů a krém z bílé čokolády se středem z karamelu a ořechů.

To je dubnový sladký ušák z Lagarta. Za projektem stojí majitel a kreativec v jedné osobě Jan Hawelka a úžasný talent šéfcukrářka Domika Tesařová. Oba se skvěle pracovně doplňují a jejich vášeň pro chutě a konečný servis je dechberoucí.

Netvoříme pohádky, ale gastronomickou operu, kde nikdo nealternuje,“ říká majitel Jan Hawelka. „Zároveň jsme se zaměřili na vysokou cukrařinu v doprovodu nejkvalitnějších surovin. Náklady jsou opravdu vysoké, ale výsledek stojí za to. Tohle si prostě doma každý neupeče,“ doplňuje šéfcukářka Dominka Tesařová.

Velikonoční skvost lze objednat na eshopu či v každé pobočce Lagarto – Teplice, Most Chomutov po celý duben. Cena činí 148 Kč.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.