Sociální sítě
Nahoru

Zacapa vás povznese do nebes

Objevte zemi nazývanou jako země nad mraky. Je blíže k nebesům než k zemi, opředená mýty a mlhou. Když se závoj mlhy rozdělí, odhalí záblesk ráje. Stíny velkých sopek ladně klouzají po údolí zářivé zeleně, které se snoubí se životem. Květiny sladce voní. Listy šeptem zpívají poklidnou píseň. Je to místo, které vidí málokdo, ale mnozí o něm sní celý život.

Nikde nejsou požitky tak dokonalé, jako právě tady. A neexistuje žádný jiný rum, jako je právě Zacapa. Právě v takovém prostředí jsou uloženy naše nebeské soudky (heavenly casks). Master blenderka rumu Zacapa Lorena Vasquez zdokonalila umění zrání ve více sudech, aby skutečně zachytila duši našeho domova, Guatemaly.

S použitím procesu zrání „Sistema Solera“ tento slavný rum (Zacapa 23) zraje od 6 do 24 let. Rumy s různými charakteristikami jsou pečlivě smíchány v sudech, ve kterých předtím byly americké whiskey, extra vypálené sudy po americké whiskey, sherry Oloroso a poslední po víně Pedro Ximénez. Každý rum z kolekce Zacapa Heavenly Cask bude oslavovat jeden z těchto typů sudů tím, že podstoupí další staření v jednom z nich. Po loňském uvedení rumu La Doma nás čekají ještě další 3 edice v následujících 3 letech, takže za 3 roky se dočkáme poslední limitované edice – La Esencia.

 

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.