Sociální sítě
Nahoru

HTC VIVE Flow dorazil na pulty obchodů

Společnost HTC VIVE dnes informovala o zahájení prodeje HTC Vive Flow v českých obchodech. Inovativní brýle pro virtuální realitu VIVE Flow se pyšní unikátní kompaktní konstrukcí, 3,2K rozlišením a hmotností pouhých 189 g, díky které nabídnou pohlcující zážitky kdykoli a kdekoli.

Novinka byla navržena s ohledem na pohodlí a mobilitu, díky které lze najít chvíli klidu například i v rámci polední pauzy, na vysokoškolské koleji, nebo při dojíždění za prací.

VIVE Flow je možné zakoupit v elektronickém obchodě Alza.cz za cenu 14 990 Kč a na oficiálních stránkách za 569 €. Další prodejci budou následovat.

Brýle VIVE Flow jsou navrženy tak, aby snadno zapadly do všedního dne. Díky hmotnosti 189 g odpovídající přibližně tabulce čokolády, se snadno ztratí i v běžné kabelce.

Jejich konstrukce s dvojitým kloubem a měkkou obličejovou stélkou umožňuje složení do kompaktních rozměrů, a tak není problém je mít vždy u sebe. Stélka je navíc uchycena magneticky, díky čemuž ji lze kdykoli rychle a snadno vyměnit.

Pro ještě vyšší komfort vybavil výrobce VIVE Flow zabudovanou dioptrickou korekcí, která uživatelům umožní snadné nastavení pro křišťálově čistý obraz. Nechybí ani aktivní chlazení, které odvádí teplý vzduch od obličeje.

To uživatelé ocení například při sledování celovečerních filmů v HD kvalitě s 3,2K rozlišením, 100° horizontálním FOV a obnovovací frekvencí 75 Hz. Vše za doprovodu prostorového zvuku a s možností připojit externí Bluetooth sluchátka, která zajistí absolutní soukromí a izolaci od okolních ruchů.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.