Sociální sítě
Nahoru

Restaurace DEER a nové brunch menu

Restaurace DEER v těchto dnech spustila nové brunch menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš změnil receptury, přidal nové položky a vznikla dokonalá nabídka, která potěší milovníky vajíček, slaniny, ovoce a smoothie.

Vyhlášené vejce Benedikt si můžete dát kdykoliv od 7:00 do 15:00 a rozhodně se na ně znovu vrátíte. Kvalitní suroviny, vytříbený servis, nádherné prostředí a příjemné ceny. Kombinace, která konkuruje hipsterským podnikům. Dále jsou v nabídce například francouzské či anglické snídaně.

Velmi oblíbená je snídaně DEER, která se skládá z grilované zvěřinové salsiccia, restovaných hub, omelety s bylinkami, pečené slaniny a bramborové rösti. Za zmínku stojí veggie snídaně v podobě zauzeného a grilovaného tempehu, vaječné omelety, avokáda, restované kořenové zeleniny, hlívy královské, listového salátu s rajčaty a červené řepy. Skvělé kombinace, které ze snídaně dělají brunch a z brunche gastronomický zážitek. Tím nabídka, ale nekončí, je zde také báječný toast Croque Monsieur, který následuje vaječná omeleta. Závěr nabídky patří zdravým bowl. První ve variantě s čerstvým ovocem a mascarpone a druhá se smoothie z lesního ovoce, kokosu, citrusů a ořechů.

Brunch menu v restauraci DEER v Michalské ulici stojí za návštěvu. Už nemusíte přemýšlet, kde si domluvíte pracovní schůzku nebo kam vyrazíte s rodinou na víkendový brunch spojený s procházkou po Staroměstském náměstí a Karlově mostě. Stačí zajít do tajemné uličky z Malého náměstí a rázem se ocitnete na pohádkovém místě, kde se podává nejen zvěřinový brunch od 7:00 do 15:00 každý den.

Více z rubriky Gastro

  • Řemeslná Bean to bar čokoláda od Herůfků z Moravy

    Na vysoké škole ekonomické viděla Jitka svou budoucnost v bance nebo účetní firmě. Všechno ale změnila svatební cesta na Havaj. Dnes...

    Marek Zelený24.1.2023
  • Jaro volá po návštěvě hlavního města

    Na jarní Praze je něco čarovného. Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí...

    Jan Pešek23.1.2023
  • Babičky specialita

    Vyhlášená restaurace na okraji Prahy Babiččina zahrada je ikonickým místem, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, aby si užili prvotřídní...

    Marek Zelený23.1.2023
  • Islandský rybí večer

    Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace...

    Marek Zelený19.1.2023
  • Limitovaná edice Absolut Spirit of Togetherness

    Absolut představuje novinku ze své každoroční limitované edice lahví. Sběratelský kousek Absolut Spirit of Togetherness se svým proplétaným vzhledem je oslavou...

    Jan Pešek17.1.2023
  • Nové tasting menu v restauraci La Veranda

    Restaurace La Veranda již dvacet let vítá hosty z celého světa. Česká klientela se opakovaně vrací a přiváží s sebou své...

    Marek Zelený17.1.2023
  • Valentýn v kubánském stylu

    La Bodeguita del Medio je restaurace, bar a klub, kde to žije. Kubánský styl je zřejmý na první pohled i ochutnání....

    Jan Pešek13.1.2023
  • Hody v Babiččině zahradě

    V restauraci Babiččina zahrada se něco začátkem února chystá. Kdo tuší zabijačku, tak má pravdu. Hody vypuknou 3.2.2023 a skončí 5.2.2023...

    Marek Zelený11.1.2023
  • Nová restaurace Talíř na Václavském náměstí

    Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která poskytuje služby již od roku 2003 a v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i...

    Jan Pešek10.1.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.