Sociální sítě
Nahoru

Restaurace DEER a nové brunch menu

Restaurace DEER v těchto dnech spustila nové brunch menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš změnil receptury, přidal nové položky a vznikla dokonalá nabídka, která potěší milovníky vajíček, slaniny, ovoce a smoothie.

Vyhlášené vejce Benedikt si můžete dát kdykoliv od 7:00 do 15:00 a rozhodně se na ně znovu vrátíte. Kvalitní suroviny, vytříbený servis, nádherné prostředí a příjemné ceny. Kombinace, která konkuruje hipsterským podnikům. Dále jsou v nabídce například francouzské či anglické snídaně.

Velmi oblíbená je snídaně DEER, která se skládá z grilované zvěřinové salsiccia, restovaných hub, omelety s bylinkami, pečené slaniny a bramborové rösti. Za zmínku stojí veggie snídaně v podobě zauzeného a grilovaného tempehu, vaječné omelety, avokáda, restované kořenové zeleniny, hlívy královské, listového salátu s rajčaty a červené řepy. Skvělé kombinace, které ze snídaně dělají brunch a z brunche gastronomický zážitek. Tím nabídka, ale nekončí, je zde také báječný toast Croque Monsieur, který následuje vaječná omeleta. Závěr nabídky patří zdravým bowl. První ve variantě s čerstvým ovocem a mascarpone a druhá se smoothie z lesního ovoce, kokosu, citrusů a ořechů.

Brunch menu v restauraci DEER v Michalské ulici stojí za návštěvu. Už nemusíte přemýšlet, kde si domluvíte pracovní schůzku nebo kam vyrazíte s rodinou na víkendový brunch spojený s procházkou po Staroměstském náměstí a Karlově mostě. Stačí zajít do tajemné uličky z Malého náměstí a rázem se ocitnete na pohádkovém místě, kde se podává nejen zvěřinový brunch od 7:00 do 15:00 každý den.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.