Sociální sítě
Nahoru

Náramky Immortal Love

Žhavá novinka v repertoáru šperků značky Tiami s udržitelnými laboratorními diamanty je opravdovým unikátem. Náramky Immortal Love jsou autorským počinem vedoucího šperkaře Milana Nováčka a je vidět, že při jejich designování i výrobě kreativitou opravdu nešetřil.

Jeho základní inspirací byla dokonalost ženského těla. Vycházel z toho, že ačkoliv téměř každá žena dokáže na svém těle najít “nedokonalosti”, které jí vadí, muži si těchto drobností málokdy doopravdy všímají a milují své partnerky v celé jejich kráse.

Další inspirací byly pro Milana tradiční mexické masky oslav smrti Dia De Los Muertos. Právě kombinací krásy, lásky a obdivu zhmotněném v ženském těle a temnější lebky inspirované proslulým mexickým svátkem vznikly náramky Immortal Love, které symbolizující nikdy nehynoucí lásku až za hrob.

Centrální kousek v každém náramku je vyroben z bílého, žlutého nebo růžového zlata, které zdobí unikátní laboratorní diamanty v ideální kvalitě. Tento řemeslný skvost je vpleten do náramku z ultra odolného provázku v širokém výběru barev, jenž stejně jako samotný šperk odolá všem nástrahám každodenního nošení, včetně sprchování.

Kolekce Immortal Love tak obsahuje náramky s originálním a hluboce symbolickým designem, které navíc nemusíte už nikdy sundat z ruky. Provedení náramku je zcela unisexové a velikost provázku nastavitelná, což činí z Immortal Love skvělou ozdobu či dárek pro muže i ženy, kteří ocení luxusní udržitelný šperk s výrazným designem i symbolikou.

Stejně, jako ke každému šperku z ateliéru Tiami, obdrží zákazník i k náramkům Immortal Love (cena od 24 900 Kč) certifikát kvality použitých diamantů, plně recyklovatelnou, papírovou dárkovou krabičku a doplňující dárkové balení, které navíc může doplnit osobní vzkaz, fotografie či další překvapení.

Více z rubriky Extra dárky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.