Sociální sítě
Nahoru

Focení módních kousků od Lilii Khousnoutdinove

V krásných prostorách pražské AVU se setkaly dvě půvabné inspirativní ženy, Lilia Khousnoutdinova a Taťána Kuchařová, aby nafotily novinky internetového obchodu Ecstatic. Dámy se spřátelily už před delší dobou díky spolupráci na projektu Nadačního fondu Propolis 33, který Lilia založila a zaštiťuje všechny její charitativní a osvětové aktivity.

Dnešní focení proto proběhlo ve velmi přátelské atmosféře a na obou aktérkách bylo vidět, že se rády vidí a mají si pořád co povídat. Až je sám fotograf Petr Jandera musel nejednou napomínat, aby se soustředily na záběr. Obě ženy mají dokonalé postavy a šaty z přírodních materiálů jako např. len, bambus, merino nebo mušelín jim dokonale seděly.

V nejbližší době se chystám fotit v zahraničí, konkrétně pojedu do Barcelony, na Mallorku a do USA. Věnuji se samozřejmě i naší nadaci Krása pomoci, která v létě oslaví už 14 let existence. Čeká nás také 5. jubilejní ročník udílení cen Beauty of Help award. V porotě máme samé vážené osobnosti jako je například Danuše Nerudová, Jan Žantovský nebo Ladislav Špaček, tak se na to moc těším„, přiblížila nám Taťána své pracovní plány.

Dnešní focení bylo super, příjemné, rychlé a profi, moc jsem si to užila. Šaty, které jsme fotili, jsou z příjemných materiálů, je to taková velice ženská volnočasová móda. Navíc je to česká výroba a tu já vždy ráda podpořím,“ dodala Taťána.

Lilia, která se v posledních týdnech soustřeďuje hlavně na pomoc lidem, kteří utíkají z válkou zasažené Ukrajiny, měla pro focení přesně vyhrazený čas a pak spěchala za dětmi a dalšími pracovními povinnostmi.

Jsem ráda, že zrovna Táňa, se kterou jsme se potkaly v rámci propojení našich nadací během projektu Jsem žena, se rozhodla mě podpořit při focení nových modelů z kolekce Ecstatic Fashion, na nichž jsem se autorsky podílela. Focení s ní byla jako vždy dobrá zábava a věřím, že výsledek nezklame. Ostatně mám radost, že zrovna toto focení ukazuje, jak naše modely Ecstatic snadno zapadnou do funky městského stylu a můžou být nejen svůdné a ženské, ale také moderní a cool,“ řekla nám k focení Lilia.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.