Sociální sítě
Nahoru

Alpina partnerem francouzského lyžařského střediska Val Thorens

Rok 2022 se nese u ženevské hodinářské značky Alpina v rytmu nové spolupráce: značka s alpskou příchutí je nyní partnerem pro měření času slavného francouzského lyžařského střediska Val Thorens.

Val Thorens, spadající do jedné z největších lyžařských oblasti na světě, je rájem pro fanoušky horských sportů.

Nachází se v Savojsku, a to konkrétně v Vallée des Belleville ve Francii. Val Thorens totiž není jen nejvýše položeným lyžařským střediskem v Evropě (2 300 metrů nad mořem) a vrcholným bodem lyžařského regionu Les Trois Vallées, ale je také součástí největší lyžařské oblasti na světě s šesti sty kilometry sjezdovek.

Val Thorens, sedmkrát zvoleno nejlepším střediskem na světě a devětkrát nejlepším střediskem ve Francii v rámci World Ski Awards, nenabízí jen úžasné panorama pro milovníky přírody, ale také obrovské hřiště, které si bez výhrad užijí sportovní nadšenci hledající vzrušení a vzrušení.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.