Sociální sítě
Nahoru

Chytré hodinky na sport i do společnosti

Garmin Venu 2 Plus jsou elegantní, chytré a sportovně všestranné GPS hodinky se zářivým AMOLED displejem a možností vyřizování telefonních hovorů přímo ze zápěstí ruky.

Mezi sportovními funkcemi najdete virtuálního běžeckého trenéra, animovaná cvičení, podrobné měření jízdy na kole, lyžování, plavání v bazénu a například i záznam hry a měření vzdáleností na golfovém hřišti.

Cena Garmin Venu 2 Plus od 11 590 Kč, garmin.cz

Díky zdravotním funkcím, jako jsou podrobné měření spánku, zatížení organizmu nebo zbývající energie, lépe porozumíte svému tělu a v hodinkách najdete správného partnera a motivaci ke změně životního stylu. Chytré funkce, včetně bezkontaktních plateb, hudebního přehrávače nebo nově možnosti volání přímo ze zápěstí, potěší majitele Android i iOS chytrých telefonů. Garmin Venu 2 Plus jsou navržené pro celodenní nošení, jsou k dispozici v jedné velikosti a několika barevných provedeních pro muže i ženy. Na jedno nabití vydrží hodinky až 9 dní v režimu chytrých hodinek.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.