Sociální sítě
Nahoru

Citroën představil edici C-Series

Nová edice C-Series je k dispozici u široké škály modelů: C3, C3 Aircross, C5 Aircross a C5 Aircross Hybrid.

Je situována uprostřed nabídky, mezi úrovněmi výbavy Feel Pack a Shine Pack, přináší doplňkové prvky ke standardní výbavě zaměřené na pohodu a klid cestujících a nabízí specifické barvy a materiály vycházející ze stávající verze.

Písmeno „C“ v označení C-Series pochopitelně odkazuje na „C“ ve slově Citroën a zároveň na „C“ ve francouzském slově Comfort / Komfort, který je jedním ze základních pilířů značky. Ztělesňuje také „C“ ve francouzských slovech Connectivité / Konektivita, Calme / Klid při jízdě a Caractère / Charakter, který definuje jedinečnou identitu modelů značky.

Citroën pravidelně vytváří pro své modely limitované série s atraktivními prvky a doplňky v kombinaci s originálním barevným paketem. Speciální edice C-Series se od svého uvedení v polovině roku 2020 u modelu C3 Aircross těší velké oblibě našich zákazníků a byla rozšířena i na další modely řady. Za necelé dva roky se po celém světě prodalo téměř 39 000 vozů této edice. Tato nová edice 2022 s exkluzivním barevným paketem Bronze Anodisé bude důležitou součástí naší nabídky pro rok 2022,“ prozrazuje Pierre Monferrini, project manager řady Citroën.

Citroën pro tuto novou edici vyvinul nový barevný paket Bronze Anodisé, který svými sytě bronzovými akcenty dodává celému vozu eleganci i dynamiku. A aby byla zdůrazněna odlišnost, jsou modely edice C-Series z roku 2022 vybaveny vystouplým logem s názvem limitované edice, který je v závislosti na modelu umístěn na předních blatnících, nebo na předních dveřích. V závislosti na modelu a specifikách jednotlivých regionů jsou rozšířeny také úrovně výbavy.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.